Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

En aquests difícils temps que vivim una de les millors opcions que podem trobar és la de fer una escapada al Penedès. En aquesta terra de vins podem passar un agradable dia al costat dels nostres amics i família.

Des dels cellers Sabaté i Coca us donem l'oportunitat de passar un dia inoblidable a Sant Sadurní de Noia; es tracten d'uns cellers prop de Barcelona on a part de conèixer i fer una visita als cellers us donarem a triar entre algunes de les diferents experiències al Penedès que seguidament us detallarem:

Experiència bàsica: la visita als nostres cellers al Penedès dura una 1.30 h. aproximadament, on podreu degustar una copa dels nostres vins Sota Blanc, Sota negre o Brut. Visita

Essencial: la durada de la visita és de 2 hores i inclou 5 degustacions (patates xip, fuet, formatge i pa amb oli).

Visita vip: per a aquells més exigents us oferim una visita en 4x4 per les nostres vinyes amb la guia del nostre enòleg amb un complet tast d'embotits i pa amb tomàquet.

En posteriors articles us detallarem altres activitats que duem a terme en els nostres cellers del Penedès amb l'objectiu que tingueu una experiència inoblidable en un celler familiar prop de Barcelona com és la nostra.

Estem parlant d'una empresa familiar, on posem tot l'afecte i saber fer des del seu origen passant per tot el procés d'elaboració artesanal del vi i tot aquest coneixement us el volem fer arribar de la manera més natural i autèntica possible.

No us ho penseu més i contacteu amb nosaltres, us ajudarem a trobar l'experiència que millor s'adapti als vostres gustos i per descomptat podreu comprar directament aquells vins del Penedès que més us agradin en els nostres cellers Sabaté i Coca.